Wonen

Helft van dubbel woonhuis

Hoofdstraat 2977586 BS Overdinkel € 235.000 k.k.

Omschrijving

Volledig gerenoveerde en uitgebouwde helft van dubbel woonhuis gelegen op een ruim perceel met vrij uitzicht over de weilanden. Beschikt over een riante oprit met vrijstaande garage. 

De woning biedt o.a. ruime woonkamer, uitgebouwde open woonkeuken met openslaande deuren naar terras en tuin en voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken, drie slaapkamers, badkamer en bergzolder. 
Inhoud ca. 375 m³, bouwjaar omstreeks 1920, perceel 542 m². 

Indeling: 
Begane grond: entree/hal, toilet met fonteintje, meterkast, woonkamer met plavuizen en vloerverwarming, elektrische bedienbare rolluiken, uitgebouwde open (woon)keuken voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, dubbele wastafel, oven, inductie kookplaat en afzuigkap, openslaande deuren naar terras, bijkeuken alwaar de wasmachine- en drogeraansluiting, cv-ketel Remeha 2011 en een wastafel bevindt. 

1e Verdieping: overloop voorzien van airco, ruime slaapkamer met bad op pootjes, tweede en derde slaapkamer zijn voorzien van vloerverwarming, badkamer met dubbele wastafel, toilet en ruime douche, vlizotrap naar... 

2e Verdieping: bergzolder 

Tuin: 
Riante achtertuin met terras, vrij uitzicht over de weilanden, vrijstaande garage en ruime oprit met plaats voor meerdere auto's 

Voor meer info en foto's klik hier

Vensters: 
afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid