Nieuws

25 Jaar Bodyhome in Losser

Een reden om een feestje te vieren. En dat wordt gedaan. Koffie of thee met gebak. En de hele maand januari leuke aanbiedingen. Mogelijkheden voor sauna, beautysalon, fitnessruimte, zwemmen en nog veel meer. En het Turbozwemmen, een specialiteit van zwemschool Truus, vindt ook plaats in Bodyhome.

Zwemschool Truus

Truus heeft onderhand 48 jaar ervaring in het geven van zwemlessen. Een begrip in de Regio. Maar ook landelijk bekend. Onlangs zijn nog twee kinderen uit Deventer op Turbozwemmen geweest en na vier weken hadden ze het diploma. Honderden kinderen hebben bij Truus het zwemdiploma gehaald. Op de gewone zwemlessen en natuurlijk op de turbozwemlessen. De gewone lessen hield ze tot voor kort in zwembad de Brug in Glanerbrug. Wegens sluiting van dat bad, een bezuinigingsactie van de gemeente Enschede, is ze nu uitgeweken naar zwembad het Slagman. Het Slagman is een zwembad in de Enschedese wijk Bolhaar. Het is in 1976 gebouwd. Het ligt in het Noorden van Enschede, Park de Kotten 325, Enschede. Het is een mooi zwembad met een lengte van 25 meter. Een zeer geschikte ruimte om zwemles te geven. De watertemperatuur is 28 graden. De lessen worden op de vrijdagmiddag van 16.00 tot 19.00 uur gegeven.

Divers

Bij zwemschool Truus zijn de mogelijkheden zeer divers. Zwemdiploma ABC. Zwemvaardigheid. Na de Basis, zwemveilig leren zwemmen. Turbo zwemmen. In 6 weken leren zwemmen. Ouder en kind. Vergroot de zelfredzaamheid van het kind. Baby peuter zwemmen. Samen het kind voorbereiden voor de zwemlessen. Zwangerschapzwemmen. Samen met een zweminstructeur lichtelijk bewegen in het water. Zwemles voor ouderen. Mensen die op latere leeftijd nog willen leren zwemmen. Zwemmen voor rug patiënten. Informatie:

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.