Nieuws

2e Feestdag ook een knaller

De tweede feestdag georganiseerd door de Stichting Losser Sociaal voor iedereen in Losser die zorgafhankelijk is, is net als de 1e feestdag zeer geslaagd te noemen. De temperatuur was iets lager en de mensen kwamen in groten getale opdagen.

Gezongen en gedanst

Er werd weer gezongen en gedanst. In de tent kon de temperatuur nog beter gereguleerd worden als op de dag er voor. Wim Pothoven was weer actief als spreekstalmeester. Alle gasten werden stijlvol bediend door de leden van de Serviceclub rondetafel 189 Losser. Ook zij hebben net als Ferdi de Boer een groot aandeel in de financiering van dit feest. Ferdi en zijn echtgenote Tiny waren als eregast aanwezig.

Pech

Pech speelde de organisatie parten. De succesvolle Losserse zangeres Merel, die op de 1e avond schitterde als nooit te voren is haar stem kwijt. “Dit is de 1e keer dat mij zoiets overkomt in mijn carrière, en uitgerekend in Losser op deze vier prachtige feestdagen.” zegt ze met een brok in haar keel. Ze hoopt snel te herstellen en eventueel op de 3e feestdag al weer pressent te zijn. Gelukkig was in het circuit van artiesten Gert Valk bereid haar plek in te nemen. En hij was een geslaagde vervanger. Verder deden mee de Hazes look a like Martin Ankoné en Erwin Berger.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.