Nieuws

9e Loslopers Najaarswandeltocht voor Voedselbank Losser

Op zaterdag 9 september wordt er in het mooie Twentse landschap vanuit Losser de 9e Loslopers Najaarswandeltocht georganiseerd. Deelnemers lopen voor een goed doel: Voedselbank Losser. Om ongeveer 15.30 uur wordt de opbrengst van zowel de voorjaars- als de najaarstocht overhandigd aan het goede doel.

Routes en routebeschrijving

De lange routes lopen globaal via Duitsland richting Oldenzaal en weer terug richting Losser. Aangezien de routes deels door Duitsland lopen, moet een wandelaars een geldige legitimatie (bijv. paspoort) bij zich hebben. Deelnemers krijgen een routebeschrijving met een routekaart mee. De route is niet bepijld.

Inschrijven

We vragen de deelnemers een klein bedrag voor deelname aan de tocht. Leden van een wandelbond betalen € 2,50 en niet-leden € 3,50. De organisatie probeert tijdens de wandeltocht altijd voor een extraatje te zorgen in de vorm van koffie op de startlocatie en wellicht wat soep bij terugkomst.

Vooraf inschrijven hoeft niet maar is wel mogelijk via: losloperswandeltocht@adhocwerk.nl
Inschrijven kan op de dag zelf bij de start/finish locatie: Raadhuisstraat 20, Losser (Lossers Voetcomfort).

Informatie over de tocht is te vinden op www.adhocwerk.nl, www.twentsewandel4daagse.nl of neem contact op met de organisatie: 06-515 311 23.

Afstanden en starttijden:
- 30 en 25 km: starttijd van 08.00 tot 10.00 uur
- 20 en 15 km: starttijd van 08.30 tot 11.00 uur
- 10 en 5 km: starttijd van 09.00 tot 14.00 uur
De start-/finishlocatie sluit om 16.30 uur.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid