Nieuws

Afscheid voorzitter Henk Mellink

Tijdens de jaarvergadering van 29 juni is er afscheid genomen van de voorzitter en erelid Henk Mellink. Henk Mellink was in totaal 13 jaar voorzitter van de handbalvereniging Combinatie ’64 verdeeld over twee periodes. Hij was nauw betrokken bij het 40-jarig en 50-jarig bestaan van de vereniging en bij de aanleg van de beachhandbalvelden in de Bardel, Duitsland.

Trouwe supporter

Hij had goede contacten met de gemeente, de handbalbond, diverse verenigingen en andere externe partners en onderhield die ook. Hij was trouwe supporter van Dames 1, maar bij andere teams zat hij regelmatig op de tribune. Tevens was hij aanwezig bij diverse activiteiten van de vereniging. Hij was erg gedreven en humoristisch. In 2015 werd Henk Mellink benoemd tot ere lid van de vereniging. Voor de vereniging is hij meer dan alleen een voorzitter. De vereniging vindt het erg  jammer dat hij gestopt is. 

25 jaar kersthandbaltoernooi

Ook is tijdens de jaarvergadering Mariel Meijerink benoemd tot Ere-lid van de vereniging H.V. Combinatie '64. Mariel Meijerink is de stille kracht van de vereniging. Ze maakt al meer dan 25 jaar deel uit van de jeugdcommissie en organiseert al ongeveer 25 jaar het kersthandbaltoernooi voor basisscholen in de gemeente Losser. Ze maakt vanaf het begin deel uit van de kantinecommissie en ze is verantwoordelijk voor het Wedstrijdsecretariaat. Verder heeft ze afgelopen jaren diverse teams getraind en gecoacht. Door de voorzitter Henk Mellink werd aan haar de bijbehorende oorkonde en een bos bloemen uitgereikt.

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid