Nieuws

AJc Tournament 2017

Het AJc Tournament is een internationaal voetbaltoernooi voor de jeugd. 3 dagen lang, zullen er 32 teams aanwezig zijn om een prachtige afsluiting te hebben van hun voetbalseizoen. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op 2, 3 en 4 juni 2017 waarbij op de zaterdag en zondag zal worden gevoetbald. Het gehele weekend zijn de poorten voor een ieder geopend voor toeschouwers en de entree is vrij.

7e editie: Voetbaltoernooi, Freestylevoetballers, RTL-sterren en veel meer. Nog een maand en dan staat het voetbalevenement van het jaar op het punt van beginnen! In een periode waarbij veel is gebeurd bij AJc’96, is de organisatie van het AJc Tournament stoïcijns doorgegaan met de organisatie van de 7e editie van een prachtweekend met veel voetbalplezier!

Dankzij de hoofdsponsor

Na zes prachtige edities zou je verwachten dat het voor de organisatie steeds moeilijker wordt om vernieuwing door te voeren. De organisatie van het toernooi bij AJc’96 is echter onvermoeibaar en hebben toch weer een leuk aantal activiteiten weten te bewerkstelligen. Zo zal er naast het voetbal zelf weer meer dan voldoende te beleven zijn tijdens het AJc Tournament 2017.

Om dit voor elkaar te boksen, is de organisatie zeer verheugd om te melden dat supermarkt Emté te Losser opnieuw hoofdsponsor zal zijn. Op goede vrijdag is door Gea Smudde, Vincent Groenewoud, Jeroen Peters en Richard van der Helm een handtekening onder de overeenkomst gezet. Dankzij de hoofdsponsor, maar uiteraard ook door de andere sponsors, kan het toernooi opnieuw een groots succes worden!

De deelnemende teams van het toernooi zullen voor een groot deel dezelfde teams zijn als voorgaande jaren. Nieuwkomers zijn onder andere SV Lonneker en TC Merkur Dortmund. Naast de nieuwkomers zullen uiteraard ook de titelverdedigers aanwezig zijn, waardoor er een prachtig deelnemersveld staat. Garantie voor mooie wedstrijden!

Vele randactiviteiten

Naast al het voetbal, zijn er zoals eerder genoemd vele randactiviteiten georganiseerd. Zo valt de wedstrijd tussen de trainers op de vrijdagavond van het programma, maar daarvoor in de plaats wordt het hoofdveld gevuld met voetbal-activiteiten. Te denken valt aan een snelheidsmeter, pannakooi en als klap op de vuurpijl komen er ook 2 top-freestylevoetballers. Zij zullen een ieder uitdagen in de direct duel en hun voetbalkunsten tonen. Nadien kan iedereen nog even gezellig nakletsen onder het genot van een optreden van Erwin Berger!

Dick Jol

Net als andere jaren zal er op de zaterdagavond een gastwedstrijd plaatsvinden. Een gastwedstrijd met een combinatieteam van SV De Lutte, SC Overdinkel, KVV Losser en AJc’96 als thuisspelend team. De gasten tijdens deze bijzondere avond, zijn de spelers van het RTL Sterrenteam. Spelers als John Williams, Yes-R, Charly Luske en Glenn Helder zullen om 19:30 uur aantreden. De wedstrijd staat onder leiding van, de inmiddels vaste gast, Dick Jol.
Na deze wedstrijd zal er een mooie feestavond zijn, met een optreden van Erik van Klinken. Daarna zal de avond worden afgesloten met een feest-DJ.

Na al het feesten zal er op de zondag opnieuw worden gevoetbald. Voor de deelnemers lopen op de zondag de spanningen hoger op, want de finales staan dan op het programma. De uiteindelijke strijd om de nummer 1 van de winnaars-poules zal onder leiding staan van niemand minder dan Ed Janssen.

Al met al een bomvol weekend, met veel voetbal, veel plezier en vooral veel gezelligheid. Wees er bij!

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.