Nieuws

Amerikaanse sferen bij Noabers

Een jaar na de opening in Losser introduceert Restaurant Noabers een nieuwe menukaart. 

Volgens uitbater Kamil Chamoun willen klanten iets nieuws. "Shoarma en pizza kun je overal krijgen in Losser" legt Kamil uit. "Ik heb mijn klanten gevraagd wat ze op de kaart willen zien. In het restaurant en via Facebook. Uit de vele reacties is deze nieuwe menukaart voortgekomen".

Op de kaart is de Italiaanse vlag verruild voor de Amerikaanse. "Om aan te geven dat we spareribs en hamburgers op de kaart hebben staan. Die hamburgers worden hier met de hand gevormd van 200 gram rundvlees" zegt de restauranthouder trots.

Maar er staan nog wel pizza's op de kaart? "Ja, maar wel veel minder. Een selectie van de beste en meestgevraagde pizza's" zegt Kamil. "Ik vind pizza's maken nou eenmaal ontzettend leuk en het past ook goed op een Amerikaanse kaart toch? Elke woensdag is het hier pizzadag en dan maak ik soms wel 200 pizza's. Geweldig" zegt de goedlachse horecaman.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.