Nieuws

Boerenmarkt Tiekerhook op 29 november

Woonzorgcentrum Tiekerhook uit Overdinkel houdt op woensdag 29 november een boerenmarkt. Het terras van Tiekerhook staat dan vol met kraampjes met onder andere: Kaas van Borghuis, Worst en meer, Butterflys kisses, Sieraden, Ondergoed en pyjama's, Poffertjes en Aardappelpannenkoeken.

Kuierhook

Bezoekers kunnen tijdens de Boerenmarkt in de Kuierhook genieten van een kop koffie met een plakje cake en bijkletsen met bewoners en bezoekers van de Tiekerhook. Ondertussen kan men luisteren naar de muziek van het duo Gerrit en Theo. Tijdens de Boerenmarkt kunnen belangstellenden bovendien van de gelegenheid gebruikmaken om de Tiekerhook eens nader te bekijken.

De Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Zij zien een maatschappij voor zich waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. En dat geldt ook voor de 17 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, en de thuiszorg en kraamzorg. De 2.350 medewerkers en 1.900 vrijwilligers gaan dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! www.zorggroepsintmaarten.nl

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid