Nieuws

BokelBulkes Bal 10 november 2017

Op dit moment word er alweer druk gebouwd aan de wagens en zijn de feestelijke voorbereidingen voor het komend carnaval al in volle gang, met op 10 november nog één dag te gaan voor het officiële begin van de carnaval op de elfde dag van de elfde maand is het voor de BokelBulkes alweer tijd om de huidig zittende Graaf Jeroen het veld te laten ruimen voor de nieuwe Graaf en zijn gevolg voor het seizoen 2017-2018.

Voor de laatste keer zal Graaf Jeroen samen met zijn adjudanten Kevin en Tim en hofchauffeuse Joyce, onder de muzikale begeleiding van hofkapel Benno & de Muiters, het podium betreden om vervolgens plaats te maken voor de nieuwe Hoogheden. Ook zal opperkälfke Sharon hetzelfde lot te wachten staan. Zij hebben een geweldig seizoen achter zich waar ze met veel trots op terug kunnen zien.

Ze zullen allen daarom aan het begin van het bal op passende wijze worden ontdaan van hun versierselen behorend bij hun carnavalsjaar. Later op de avond zal met veel tromgeroffel en creativiteit, onder regie van de technische commissie, met dit jaar als het thema “The Minions” de nieuwe graaf seizoen 2017-2018 worden gepresenteerd.

Tijdens deze avond zullen onder andere de aangesloten vereniging van de Gaffel Aöskes en andere bevriende verenigingen aanwezig zijn. De muzikale invulling deze avond zal worden verzorgd door onze vaste DJ’s van MDW Licht & Geluid.

Als inleiding voor het komend carnavalsseizoen 2017 – 2018 nodigen we dan ook graag iedereen van harte uit op:

  • vrijdag 10 november om op deze festiviteit vanaf 20:11 uur live mee te komen maken  
  • Hotel – Restaurant Savenije, Dorpsstraat 149-151 te Lonneker.                                       


Ga naar www.bokelbulkes.nl voor meer informatie en activiteiten van deze vereniging.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid