Nieuws

Carnavalsparty 0.0 voor 12 tot 16 jaar.

De enige echte carnavalsparty 0.0 is in Losser met StukTV Dj's en DJ Arnoud van Nispen en meer...

De eerste keer

Donderdag 23 februari de eerste keer, een carnavalsparty voor de 12 tot 16 jarigen.Het idee ontstond bij een aantal ondernemers met de kinderen in deze leeftijd.Dit is leeftijdsgroep die al een paar jaar vergeten wordt, en afzonderlijk had men hier ideeën over.Toevallig kwam dit een keer ter sprake en hebben  de ondernemers koe bij de hoorns gevat en hierover van gedachten gewisseld.

Toegangsprijzen

De enigste echte 0.0 Carnavalsparty is hiervan de uitkomst. Een party met optredens van StukTV Dj's en DJ Arnoud van Nispen. Omdat medeondernemers deze party steunen, kunnen de kaartjes voor een `klein bedrag` € 2,00 gekocht worden en is de prijs voor consumpties deze avond dan ook extra aangepast aan de doelgroep.

Geen alcohol

De hele avond is er alleen fris te krijgen bij Grand Café Smit, zodat de jongeren  op geen enkele manier op deze avond met alcohol in aanraking komen.De organisatie  hoopt met deze unieke 0.0 party op een super gezellige avond voor de jeugd. Natuurlijk met “de artiesten” die zeker bij de jeugd in de smaak zullen vallen.

Door de nieuwe formule is er een basis gelegd om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Dit zal dan elk jaar, net voor de carnavals weekend zijn.

De enige echte 0.0 carnavals party begint om 19.30 t/m 22.30 bij:

Grand Café Smit

Brinkstraat 34-36

7581 GD Losser

Telefoon:  053 536 1205

 

 

Deze sponsoren werken mee om de jeugd een geweldig feest te geven:

Easy Drain

Keizers sanitair en tegels

Bouwbedrijf Klaver

HPL Geluid en lichttechniek

Drukkerij Jansen

Grand Cafe Smit

NSO Beveiliging

DJ-Rentals

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid