Nieuws

Clubkampioenschappen AV Iphitos

Goede weersomstandigheden, grote deelname en veel toeschouwers. Mooie ingredienten voor een hele dag atletiek op de accomodatie van de AV Iphitos

Zware dobber

In tegenstelling tot voorgaande jaren werden de meerkampen voor de baanatleten dit jaar afgewerkt op één dag. Een zware dobber voor zowel de atleten als ook voor de organisatie. De vakkundige jury, samengesteld uit eigen leden, zorgde echter voor een vlot verloop van de wedstrijd. Veel persoonlijke records en één clubrecord zijn deze dag verbroken.

Naast de baanatleten werd ook een driekamp voor de G-afdeling gehouden. Alle G-leden van de vereniging waren aanwezig om op de meerkamp bestaande uit 100 en 400 meter en verspringen hun krachten te meten. De wegafdeling van Iphitos liep om het kampioenschap op de 5 km.

De kampioenen 2016 zijn:

minipupillen Teun Riesewijk; C-pup. Joep Scholten en Robien Nijmeijer; B-pup. Jort Siebelt en Marloes Hamel; A-pup. Ewan Nijmeijer en Laurie Hulst;

D-jun. Bram Blokhuis en Yvet Haverkate; C-jun. Maikel Bloemen; B-jun. Rens Rolink en Lotti Beernink; A-jun. Yvet Maathuis; senioren Mark Vlutters.

Bij de G-atleten was Remco ter Horst de grote winnaar en de 5 km voor de wegatleten werd gewonnen door Bas Noordkamp bij de mannen en Sandra Teunissen bij de vrouwen.

Het enige clubrecord werd verbroken door Rick Maathuis op polshoog met een hoogte van 3.15 meter.

 

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid