Nieuws

CML roept op tot kopen in Losser

"Kijk voor (kerst)inkopen eerst in Losser" laat het Centrum Management Losser weten. "Natuurlijk staat het iedereen vrij om te kopen waar hij of zij wil. Tegenwoordig gaat er best veel omzet naar internetaankopen en dit zijn meestal de landelijke bekende zaken, die iedereen wel kent".

Om het winkelaanbod in Losser aantrekkelijk te houden, hebben de winkeliers volgens het CML het hard nodig dat de eigen inwoners eerst in Losser kijken om te zien of hun aankoopwensen hier vervuld kunnen worden. Zouden er structureel bepaalde producten of diensten niet in Losser verkrijgbaar zijn, is het de moeite waard om dit te melden bij www.centrummanagementlosser.nl.

Bonnenactie

"Het succes van de actuele bonnenactie (vroeger de Sinterklaasactie) laat zien dat het mogelijk is om mensen te verleiden in Losser te kopen. Bij CML weten ze niet het exacte aantal enveloppen bij de trekking op de zaterdagen, maar er wordt gesproken over duizenden enveloppen. Op een inwoneraantal van ongeveer 13.000 is dat niet slecht, maar er kan altijd meer bij! Naar verluid zijn zowel inwoners als ondernemers tevreden over de actie".

Kerstmarkt

Het CML is de laatste jaren actief om zowel Lossernaren als mensen van buiten Losser een mooi activiteitenaanbod te bieden. Samen met winkeliers zorgen zij bijvoorbeeld voor een grote kerstmarkt dit jaar in het centrum van Losser. "Het aantal kramen is groter dan op het Hulsbeek en de entree en het parkeren zijn geheel gratis" laat het CML weten. "Echte Losserse gastvrijheid. Al met al redenen genoeg om eerst in Losser te shoppen en dan daarbuiten".

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.