Nieuws

Dames Combinatie 64 winnen beachhandbal toernooi

Afgelopen zondag heeft het eerste damesteam van handbalvereniging Combinatie'64 een belangrijke overwinning behaald op het Achilles Beachhandbal Toernooi in Apeldoorn.

De dames deden voor het eerst mee aan dit toernooi en moesten de eerste of tweede plaats halen. Hierdoor zouden ze genoeg punten verdienen om deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen Beachhandbal zeker te stellen.

Ze versloegen tegenstander VZV en behaalden de eerste plaats waardoor het team zal deelnemen aan het NK op 8 en 9 juli aanstaande in Biddinghuizen.

Tegen de verwachtingen in en na een grote uitputtingsslag heeft het succesvolle damesteam tijdens de allerlaatste wedstrijd van de dag doormiddel van shootouts de dames van Voorwaarts Twello verslagen. Hiermee hebben zij de eerste plaats behaald en zijn zij gekwalificeerd voor de Nederlandse kampioenschappen.

Tevens is de C1 van Combinatie gekwalificeerd voor het NK in Biddinghuizen.

De handbaldames keerden zondagavond laat uitzinnig van vreudge terug in Losser waar zij tevreden het zand van zich af konden spoelen.

Dames Combinatie 64 winnen beachhandbal toernooi

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T.