Nieuws

Dames Losser onderuit tegen WS Twente

Afgelopen zaterdagavond hebben de waterpolodames van Losser in Hengelo opnieuw verloren van WS Twente.

Het was deze keer echter een andere wedstrijd dan de wedstrijd die eind november in Losser werd gespeeld. Toen stond Losser halverwege de wedstrijd tegen een 1-9 achterstand aan te kijken, deze keer was het een echte wedstrijd waarin uiteindelijk de Hengelose ploeg de winst in de laatste periode kon veilig stellen.

Dames Losser onderuit tegen WS Twente

Vanaf het begin af aan deed Losser volop mee in de wedstrijd en nam zelfs brutaal een 0-1 voorsprong. Losser kon echter niet voorkomen dat WS Twente 2 goals maakte en toch nog aan het eind van deze periode tegen een achterstand aankeek. In het verloop van de 2e periode maakte de thuisploeg beter gebruik van de overtalsituaties die aan beide zijden ontstonden.

Hierdoor kon WS Twente de score uitbouwen naar 5-3. In deze periode verloor Losser wegens een te grote foutenlast 2 routiniers, maar ondanks dat vocht Losser zich weer langszij en kon toch weer gelijk komen. In de laatste periode kreeg Losser nog een stel goede kansen om te scoren, maar  verzuimde dit te doen.

Omdat WS Twente dit wel deed konden zij de volle winst naar zich toetrekken en wonnen, enigszins geflatteerd nog met 9-5.

Tussenstanden: 2-1, 5-3, 7-5, 9-5.
Doelpunt Losser: Cindy Marsman 3 en Manon Korfage 2.

Dames Losser onderuit tegen WS Twente

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T.