Nieuws

Dansleraar voor streetdance en hiphop gezocht

Kolmschot Studio geeft danslessen in de muziekschool in Losser. Voor de Streetdance/Hiphop is de dansschool op zoek naar een instructeur of instructrice.

"Wij zijn per direct op zoek naar een instructeur of instructrice voor onze streetdance/hip hop lessen" zegt Remco Righard van Kolmschot Studio. "De lessen worden gehouden in Losser en Overdinkel. We zoeken een enthousiast persoon die goed i smet kinderen". "Kandidaten kunnen me mailen via info@kolmschot.nl" zegt de eigenaar van de dansschool.

Streetdance/Hiphop

Righard legt uit wat de dansvorm inhoud. "Streetdance/Hiphop is de populairste dansvorm van dit moment. Je ziet het overal. In de choreografieën vind je verschillende elementen terug van House, Afro dance, Vogue, Waacking, Dancehall, Old skool, Hiphop/Lyrical, Streetdance, etc. Met onze lessen ben je verzekerd van de nieuwste trends. Onze instructeurs zorgen dat ze up-to-date blijven door het volgen van cursussen en workshops in binnen- en buitenland".

"Twee maal per jaar mag je meedoen aan een danstest. Een examinator komt kijken en beoordeelt je op techniek en performance. Na de test krijg je een diploma met cijferlijst mee naar huis. Aan het eind van elk seizoen (vlak voor de zomervakantie) is er een grote theatervoorstelling met alle dans -en theatergroepen. Hier kun je al jouw skills laten zien".

Wedstrijdteams

"Regelmatig organiseren we audities waarbij er wedstrijdteams in diverse leeftijdsgroepen en niveaus worden samengesteld. Dit zijn besloten groepen waar danstalenten de kans krijgen om zichzelf nog verder te ontwikkelen. Deze groepen worden getraind door onze twee topinstructeurs Joey de Vries en Selina Baumann. Tijdens de audities zal iedereen zich opnieuw moeten bewijzen".

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.