Nieuws

Doorstart Concept Podium Losser in 2017?

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat er een stilte is gevallen rondom het Concert Podium Losser (CPL) en dat dit door velen wordt betreurd. Een groepje enthousiaste mensen heeft de uitdaging aangenomen te onderzoeken of een doorstart mogelijk is.

Wat kan en wil de stichting Concert Podium Losser bieden?

Het CPL streeft naar concerten van een hoge kwaliteit! In eerste instantie twee tot drie per seizoen en bij succes een uitbreiding van dit aantal. U kunt hierbij denken aan een uitvoering van “De zeven laatste woorden van Jezus Christus aan het kruis” van Joseph Haydn in de periode voor pasen waarbij schilderijen van Jamie Boyd worden geprojecteerd die zijn geïnspireerd op dit thema. Ook jazz, blues of fado concerten behoren tot de mogelijkheden.

De entreeprijs voor een concert zal € 12,50 p.p. bedragen.

100 vrienden

Om deze doorstart te bewerkstelligen zijn 100 ‘vrienden’ nodig die bereid zijn jaarlijks minimaal 25 euro bij te dragen. Als blijk van waardering wordt voor de ‘vrienden’ jaarlijks een feestelijk concert georganiseerd met aansluitend een gezellig samen zijn met een drankje en een hapje.

Aanmelden

Voor het aanmelden als vriend en voor vragen kan een e-mail worden gestuurd aan angelique@afsupport.works.Het is overigens goed te weten dat het CPL een ANBI-status heeft, dus giften zijn fiscaal aftrekbaar

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid