Nieuws

Dronken bestuurder mishandelt politie

Afgelopen nacht heeft de politie van Losser een voertuig aangehouden op de Lutterstraat in Losser. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol.

"Vannacht zagen de collega's een voertuig rijden over de Lutterstraat in Losser" laat de politie weten. "Het voertuig, een Fiat Punto, reed een gesloten verklaring in waarna de collega's besloten om het voertuig te controleren. Bij controle in ons systeem bleek dat de Fiat tevens niet verzekerd was".

De bestuurder had geen rijbewijs bij zich en werkte ook niet mee aan de ademanalyse. Toen agenten hem vertelde dat hij mee moest naar het bureau, zette de verdachte het op een lopen.

De verdachte kon na hevig verzet aangehouden worden waar een agent zwaar gekneusde ribben aan overhield. Tevens beledigde de verdachte de agenten meerdere malen. 

De verdachte, een 24-jarige man uit Overdinkel, is overgebracht naar het arrestantencentrum in Borne. Hij zal zich moeten verantwoorden voor meerdere feiten waaronder het rijden onder invloed, verzetten bij aanhouding en het beledigen van de agenten.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.