Nieuws

De Egel eten en drinken 2e plaats publieksprijs in de Cafetaria Top 100

Afgelopen maandag was het best spannend voor het team van de Egel. ‘S Morgens ging het hele stel op weg naar Hilversum waar ‘s avonds de uitslag van de cafetaria top 100 bekend werd gemaakt.

Onderweg zijn er een paar tussenstops gemaakt bij o.a. het koffiehuis Blushing Blaricum van Gordon. Dan is het echt tijd om richting studio 21 in Hilversum te gaan voor een paar spannende uurtjes. De Cafetaria top 100 bestaat uit twee onderdelen, een beoordeling door een vakjury en een beoordeling van de klanten van je cafetaria.

Vakjury

De vakjury bezoekt de zaak een paar keer. Zeker als een mystery guest en aangekondigd. Samen geeft dit een beoordeling. De verkiezing is landelijk en er doen vele Cafetaria’s aan mee. Het is voor De Egel eten en drinken de eerste keer dat ze meedingen.

In deze race eindigt De Egel op plaats 54, “ben hier best blij mee zegt Mike Egelink het de eerste keer met het jury rapport in de hand. Hier kunnen we alleen maar van leren als team. Voor het team van De Egel is het nu een uitdaging om de tips op te volgen, en volgend jaar voor de eerste prijs te gaan.



Publieksprijs

De publieksprijs ging als een speer. Klanten van de Egel kunnen een stem uitbrengen. In de augustus is er een tussen stand, en is de eerste plaats voor Mike en Lidya en hun team. Uiteindelijk is het de tweede plaats geworden met 1713 stemmen. Het is natuurlijk fijn dat je klanten zo weten te waarderen volgens Mike Egelink. Mike is niet alleen trots op zijn tweede plaats in deze verkiezing, maar zeker op het team medewerkers van de Egel drinken en eten. Samen kijken ze terug op een mooie, maar ook spannende tijd.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid