Nieuws

Erve Naatsboer Beste B&B van Nederland in de categorie 4 tulpen

Op woensdag 10 mei jl. is B&B Erve Naatsboer onderscheiden met de titel; Beste B&B van Nederland in de categorie 4 tulpen.

Bij B&B Nederland zijn 7600 B&B aangesloten, 534 zijn geclassificeerd met tulpen (is als sterren). ​Dit gaat van 1 tot 5 tulpen. B&B Erve Naatsboer heeft al 8 jaren 4 tulpen, zolang ze met een B&B bezig zijn en met 145 beoordelingen van gasten het gemiddelde cijfer van 9.7!Door middel van gastenreviews , mysteryguests maar ook door factoren als omgeving, plek en het allerbelangrijkste : gastvrijheid, wordt er door een een vakkundige jury een keuze gemaakt!

Kroon op werk

Begonnen met een prachtige plek maar met een wat verouderde boerderij en verder niets, is er een gerenommeerde B&B ontstaan met allerlei faciliteiten en aanpassingen aan de huidige tijd met de details van vroeger niet uit het oog verloren. zowel binnen als buiten. In het woonhuis vind je veel details van, oude tegeltjes, eiken gebinten maar ook het bijna 100 jaar oude aanrecht. De slaapkamers zijn van deze tijd, Zen en modern, met alle gemakken. Buiten staat nog een prachtige Finse Cottage in het groen. Een bijzonder overnachtings -verblijf zonder prikkels van wifi,tv,radio en bewust een luchtklimaat van buiten, speciaal en een plek om uitermate te relaxen. 

De ontbijten bestaan uit 4 gangen, elke dag een andere verse smoothie/ een bio-zuivel met een chutney, vele verscheidene soorten streekgebonden en eigengemaakte vleeswaren/ kaas en broden. De uitdaging is om zoveel mogelijk biologisch te bieden. Niet te vergeten de verse eitjes elke dag uit het eigen kippenhok. De overgebleven ontbijt spullen kunnen worden meegenomen voor een lekkere lunch!

De kracht van het runnen van een dergelijke B&B is het brengen van beleving, doen zoals je bent, niet meer en niet minder! Vele gasten noemen Joop en Ellen dan ook de B&B Belevings- Brengers in hun gewone doen!

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.