Nieuws

Ga op expeditie bij muziekschool „De Sleutel“

Kom naar het open huis van muziekschool “De Sleutel” (onderdeel van stichting Fundament), ga op expeditie door de school en maak kans op 2 maanden gratis les!

Instrumenten uitproberen

Zaterdagmorgen 14 oktober om 10:00 uur opent de muziekschool haar deuren en kunnen belangstellenden kennis maken met alles wat de muziekschool te bieden heeft. Natuurlijk kun je onder leiding van een docent alle instrumenten uitproberen en staat ons docententeam klaar om alle vragen te beantwoorden.

Ook worden er workshops aangeboden. Zo is er van 10.15 tot 10.45 uur en van 11.15 tot 11.45 uur een workshop BOOMWHACKERS voor kinderen uit groep 3 tot en met 8. Daarnaast is er van 10.30 tot 10.45 een doe-mee-les dans voor kinderen tot en met 8 jaar. Tevens geeft de jazz/conditie groep voor volwassenen om 10.45 uur een demonstratie.

Muziekquiz

Als speciale actie is er een muziekquiz waarbij je kans maakt op 2 maanden gratis les op een instrument naar keuze! Ga op ontdekking door de muziekschool, beantwoordt de vragen en probeer instrumenten uit. De quiz ontvang je bij binnenkomst en is in te leveren in de hal van de muziekschool. De winnaar krijgt telefonisch bericht en zal op de website van de muziekschool worden vermeld.

 

wanneer:    zaterdag 14 oktober 2017, 10.00-12.00 uur
waar:         Diepenbrocklaan 41, Losser
info:           www.muziekschooldesleutel.nl I m.bauhuis@stichtingfundament.nl I 053-5381309

foto: Buitink fotografie

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid