Nieuws

Gezellige drukte op boerenmarkt

De maandelijkse boerenmarkt is steeds meer een begrip in Losser en omstreken. Vandaag met het zonnetje erbij trok zij weer vele belangstellenden

Het thema was vandaag bloemen en modeshow en de lopers lagen dan in het gehele gebied hiervoor uitgerold.

Op de mooiste kruising van Losser aan de Brinkstraat, Torenstraat en Teylerstraat'. was er dan ook sprake van een gezellige drukte, Zelfs door de iets hogere temperaturen waren enkele plaatsen bezet bij de aan twee zijden ruime terrassen.

Ook waren de wens ambulance en de actiegroep "Poli Losser open" aanwezig. De laatsgenoemde kreeg de nodige handtekeningen om de petitie kracht bij te zetten.

De markt bestaat uit een ruim assortiment kramen met streekproducten. Op deze markt kunnen bezoekers Twentse streekproducten verwachten als diverse kaassoorten, zuivel, fruit, groente, verse sappen, jams, chutneys, pasta’s, brood, vlees en vleeswaren, mosterd, ijs, kruiden, paling en fruit van het seizoen. Tijdens de boerenmarkt is Galerie de Kruik aan de Kerkstraat geopend.

afbeelding van Jack Scholtens

Door: Jack Scholtens

Jack Scholtens is werkzaam in verzorgingshuis Maartens-Stede in Losser en is bestuurslid van de Historische Kring Losser.