Nieuws

Gezelligheid troef bij Bridgeclub No Losers

Binnenkort viert bridgeclub No Losers haar 21-jarig bestaan.

"Let op liefhebbers van kruisjassen, klaverjassen, hartenjagen of welke kaartsoort dan ook" zegt bridger Gerhard Poorthuis. "We hebben allemaal weleens gehoord van bridgen. Nee dat is niet het spel met louter serieuze gezichten aan tafel, zoals het velen misschien voor ogen hebben".

Niets is minder waar.

Natuurlijk is het bridgen een spel, waarbij serieus moet worden nagedacht. Maar na afloop van een spel wordt er gezellig even nagepraat en aan het einde van een kaartochtend  komen ook de dagelijkse zaken op tafel. Geen wonder dan ook, dat bridgen met name oudere beoefenaars kent, die door deze activiteit vele contacten weten te leggen en nieuwe vrienden maken.

"Iemand die een kaartje weet te leggen kan het spel redelijk snel onder de knie krijgen en op zijn eigen niveau spelen" zegt Poorthuis.

Dat is bij de Losserse bridgeclub No Losers niet anders. Elke dinsdagmorgen, het hele jaar door komen ruim vijftig bridgers bijeen in het Tukkershoes. Tijdens het winterhalfjaar spelen zij een competitie, de zomerdag is er voor de leden vrij-bridgen.

Bridge-drive

Binnenkort en wel  vrijdag 24 november, viert de club haar 21-jarig bestaan met een bridge-drive, inclusief een warm buffet. "Heeft u  weleens overwogen te gaan bridgen is het nu een mooie gelegenheid u aan te melden bij de bij de No Losers" zegt Gerard Poorthuis tot besluit.

U kunt contact met Gerhard Poorthuisopnemen via telefoon 053 - 538 2944 .

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.