Nieuws

GroenLinks NOT nodigt je uit bij Twence, onze afvalverwerker in Hengelo

Altijd al eens willen weten wat er nou precies met je afval gebeurt, de zin en onzin van afval scheiden en hoe duurzaam die processen nu eigenlijk zijn, nu is je kans.

Twence heeft naast een traditionele afvalverbrander ook een zonnepark in beheer, is bezig met mestvergisting, het recyclen van nuttige bodemstoffen en heeft zelfs ideeën over recyclen van asbest en luiers. Bij uitzondering krijgen wij aan het eind van de dag een rondleiding, praatje bij een plaatje en broodjes voor de inwendige mens.

Omdat 29 november best al snel is verzoek ik ieder zich zo snel mogelijk op te geven via ons emailadres groenlinksoldenzaal@hotmail.com

Wanneer je op voorhand vragen hebt die je graag beantwoord ziet, mail die dan meteen mee, dan kunnen we ze van te voren aan Twence doorspelen, zodat we zeker zijn dat in ieder geval al onze (prangende) vragen die avond worden beantwoord.

Als je iemand mee wilt nemen, geen probleem, als het ook maar even wordt doorgemaild zodat Twence weet hoeveel mensen zij ongeveer kunnen verwachten.

Heb je zelf geen vervoer, meldt dat dan even, dan kunnen wij regelen dat je met iemand mee kunt rijden.

 

 

 

 

 

 

Met groene groet,

 

Lotus Sterk

 Losser

 

l.sterk@kpnplanet.nl

groenlinkslosser@hotmail.com

https://Losser.GroenLinks.nl

Facebook: groenlinks losser

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid