Nieuws

Grote belangstelling Engelse dag De Saller

De leerkrachten van basisschool De Saller hebben veel positieve reacties ontvangen van de vele belangstellenden op de Engelse dag van de school.

De bezoekers zijn lovend over de inhoud van de lessen en het niveau van de leerlingen. Vakleerkracht, Mariska Dubois, geeftf in verschillende groepen Engelse lessen. Zij heeft een aantal jaren in Engeland gewoond en geeft ook les op de International School Twente in Enschede.

Op basisschoold De Saller geeft ze aan alle groepen Engels. Het team vindt het belangrijk dat de leerlingen al op jonge leeftijd Engelse les krijgen. Engels is een basis voor een goede toekomst. De lessen op De Saller zijn verrijkend, inspirerend en uitdagend.

Engelse dag

Tijdens de Engelse dag was de school in Engelse sferen gebracht. Er zijn Engelse liedjes gezongen, verschillende spelvormen gespeeld en taalopdrachten uitgevoerd. Allemaal natuurlijk in het Engels. De leerlingen zijn erg trots op het feit dat ze kunnen laten zien, en horen wat ze tijdens de Engelse lessen allemaal geleerd hebben.

Voor meer informatie schoolsite www.saller.nl

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid