Nieuws

Hair & Color by Cindy in Overdinkel

Cindy Bunk-Poorthuis (34) is een ervaren kapster die al 19 jaar in het vak zit. Ze is in Losser begonnen bij de kapsalon Magnifique aan de Kloppenstraat begonnen. Deze zaak is later van naam veranderd in Ilona Hairteam en is sinds kort gevestigd aan de Sint Maartenstraat in Losser. 

Zelf beginnen

Toen zich de gelegenheid voordeed om de kapsalon Monique aan de Hoofdstraat 196 over te nemen, hoefde ze niet lang na te denken. Een prachtige gelegenheid bood zich hier aan om voor haar zelf te beginnen en deze kans greep Cindy met beide handen aan. Het is een prachtig pand waarin ook de beautysalon van Anke Rademaker is gevestigd. Een prima combinatie. De dagen voor de opening op woensdag 1 maart, is het een enorme drukte om de laatste puntjes op de i te zetten. Maar het gaat zeker lukken zegt Cindy.

Receptie

Nadat op 1 maart de kapsalon weer open gaat, volgt op 4 maart de officiële opening. "We houden dan van 17.00 tot 19.00 uur een receptie. De vaste klanten worden in de gelegenheid gesteld om afscheid te nemen van Monique. Ook vieren we dan dat Anke twaalf en half jaar haar schoonheidssalon in dit pand heeft." zegt Cindy. Ze krijgt versterking van de kapster Lisanne Brouwer uit Oldenzaal en de stagiair Esmee Scheffer.

Klanten kunnen overigens zowel met als zonder afspraak terecht, hoewel het handiger is om een afspraak te maken via 053 5381779. Ter gelegenheid van de opening zijn er tot en met 11 maart meerdere aanbiedingen. Knippen kost dan voor zowel dames als heren 15 euro, terwijl 7,50 euro korting wordt geven op een 'all-in-kleurbehandeling: knippen, kleuren en highlights. Uiteraard kunt u via Facebook op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken.
 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.