Nieuws

Hallo Losser op zoektocht update

Vorige week deed het team van Hallo Losser een oproep voor uitbreiding van ons team. We hebben daar leuke reacties op gekregen, onder andere van Denise Hazeleger.

Welkom Denise

Vandaag hebben wij – natuurlijk op het terras met dit weer – kennis gemaakt, met als gevolg dat Denise komende week gaat meedraaien met de redactie van Hallo Losser. Ze krijgt een vaste ambassadeur die haar gaat inwerken in onze manier van werken. Welkom Denise! Denise is drie jaar geleden uit Alkmaar naar Losser gekomen en voelt zich hier erg op haar plek. Ze wil gráág een steentje bijdragen aan onze gemeenschap en zit vol ideeën die ze graag wil oppakken vanuit Hallo Losser.

Politiek 

Lijkt het jou ook leuk om samen met een enthousiaste groep Lossernaren artikelen te schrijven, nieuws te delen, vlogs of blogs te maken en die iedere maand onder de aandacht te brengen van  40.000 bezoekers? Meld je dan aan via nieuws@hallolosser.nl

Hallo Losser zoekt nog meerdere Lossernaren voor haar redactieteam. Een van onze ambities is om voor Losser de politiek op de voet te gaan volgen. We willen op een leuke en directe manier verslag doen van ontwikkelingen. Is dit iets voor jou? Laat ons dat weten via nieuws@hallolosser.nl, en geef samen met ons team je eigen ‘ding’ vorm!

 

afbeelding van Wibo Haverkate

Door: Wibo Haverkate

Wibo Haverkate (1972) draagt zorg voor de organisatie van Hallo Losser, is ambassadeur van het venster Welzijn en is bestuurslid. Hij is daarnaast deskundige op het vlak van Organiseren zonder Hiërarchie en eigenaar van een organisatieadviesbureau.