Nieuws

Herfstkleuren meewandeltocht AV Iphitos

Op zondag 30 oktober kunnen zowel leden als niet-leden van AV Iphitos meewandelen met de Herfstkleurentocht van AV Iphitos. Onder begeleiding van een wandeltrainer gaan we als groep aan de wandel in de prachtige omgeving van De Lutte

Een afstand van 9 km en van 22 km

Er kan gekozen worden tussen een afstand van 9 km en van 22 km. De start voor beide afstanden is om 09.00 uur vanaf Pannenkoekenhoes de Stroper (Bentheimerstraat 25, 7587 ND De Lutte). Onderweg wordt er na 7 km gestopt bij De Wilmersberg. Twee kilometer later gaat de 9 km groep terug naar de startplaats. De 22 km groep heeft na 14 km pauze bij het Lutters Kwartier. De tocht eindigt ook voor de 22 km groep weer bij Pannenkoekenhoes De Stroper. Consumpties op de rustplaatsen en de finishplaats zijn voor eigen rekening.

Deelname aan de tocht is gratis maar u dient zich wel vooraf aan te melden. Dat kan t/m vrijdag 28 oktober tot 12.00 uur 's middags bij wandeltrainer Jinne Stienstra: jinnestienstra@hotmail.com of bel 06-515 311 23.

Enthousiaste wandelgroepen

AV Iphitos heeft twee enthousiaste wandelgroepen die de afgelopen jaren flink gegroeid zijn. Iedere maandag en woensdag is er een wandeling van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur van rond de 5 km. Een paar keer per jaar wordt er een langere wandeltocht gelopen. Op zondag wordt er indien mogelijk vanaf 10.00 uur ook nog een wandeling van ongeveer 9 km georganiseerd. Iedere eerste donderdag van de maand is er een extra wandeling in Losser van 20.00 tot 21.00 uur.

Daarna is er een gezellige afsluiting in het gebouw van Iphitos/IJsclub Losser/Stichting MAN samen met de andere sportgroepen van Iphitos. Wilt u meer informatie over onze wandelgroepen, neem dan contact op met: Frans Nijhuis (maandaggroep) telefoon: 06-467 483 91, e-mail f-nijhuis@ziggo.nl of Jinne Stienstra (woensdag-/zondaggroep en donderdagwandeling) Telefoon: 06-515 311 23 of e-mail jinnestienstra@hotmail.com Of kijk op: http://www.av-iphitos.nl/wandelen

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid