Nieuws

Informatieavond over het project Sportnatuur

Deze avond is strikt voor de gebruikers van de faciliteiten van Brilmansdennen, inclusief de gebruikers van de Kraesgenberg, het zwembad, het Openluchttheater en de tennisvereniging Brilmansdennen.

 

De Stichting Sportnatuur wil u graag informeren, wat het mogelijk te realiseren Parkplan Sportnatuur voor uw vereniging zou kunnen gaan betekenen. Om die reden nodigen zij u uit voor een informatieavond. Het is bedoeld voor alle sport en culturele verenigingen die gebruik maken van het sportpark Brilmansdennen en de Kraesgenberg.

Reacties en ideeën 

Tijdens deze avond presenteren ze het concept en de gekoppelde mogelijkheden. Men hoopt natuurlijk van uw kant reacties en ideeën mee te nemen voor dit initiatief. Het concept gaat hoofdzakelijk over sport, ontspanning en wellness. En de mogelijke betekenis voor de omgeving.

Het vindt plaats op woensdagavond 14 dec om 19:30  in de Böggelschuur.

Graag zouden zij uiterlijk maandag 12 december willen weten of een vertegenwoordiger namens uw vereniging hierbij aanwezig zou kunnen zijn. Komen er meer, wat natuurlijk geen probleem is, dan zouden ze ook graag het aantal personen willen vernemen.

Aanmelden kunt u bij Kitty Bakker via: Kitty.b@live.nl .

Met vriendelijke groet en hopende op uw komst. Namens de initiatiefnemers van Parkplan Sportnatuur.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid