Nieuws

Jaarlijks Indian-Dutch toernooi ouderwets gezellig en sportief

De schoolsportcommissie heeft ook dit jaar weer het jaarlijks terugkerende Indian-Dutch toernooi georganiseerd. Op dinsdag 14 maart was het de beurt aan alle deelnemende basisscholen met hun groepen 5 en 6 . 

Strijdtoneel

Vanaf 9:00 uur was sporthal de Fakkel het strijdtoneel waar op een sportieve wijze door de klassen om de felbegeerde 1e prijs werd gestreden. Alle teams werden op uitbundige wijze aangemoedigd en ondersteund door de vele toeschouwers.

Zij zagen alle deelnemers hun beste beentje voor zetten en menig blokje omvallen.  Nieuw waren dit jaar de leerlingen van het LO2 vak van het Twents Carmel college die als scheidrechters fungeerden. Zij waren in opperste concentratie om alle wedstrijden in goede banen te leiden.

 Prijzen

Na de poulewedstrijden werd er omstreeks 11:30 uur begonnen met de spannende finales voor de groepen 6 en combinatiegroepen 5/6. De volgende teams er met de prijzen vandoor Als 1e is geëindigd De Verrekijker, 2e is geworden de Plechelmus met hun A team en als 3e is de Martinus geëindigd.

Tijdens de middagronde  voor de groepen 5 waren de prijzen als volgt verdeeld: 1e is geworden Veldzijde, de 2e  plaats is veroverd door de Verrekijker met hun A team en als 3e is de Plechelmus A geëindigd. Al met al kan de organisatie met een tevreden gevoel terugkijken op het verloop van het toernooi.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.