Nieuws

Jubilarissen EHBO Losser, Glane en Overdinkel

Op de algemene ledenvergadering, maandag 20 maart 2017, hebben wij 4 jubilarissen in het zonnetje gezet.

Zij zijn 25 jaar lid van de Vereniging EHBO Losser.  Dhr. Zwiers, district voorzitter Overijssel van de Nationale Bond EHBO hing de dame Annet Barelds een ketting met brons bondsinsigne om. Bij de heer Leo Maseland spelde hij een bronzen dasspeld met insigne op. De heer Andre Haarman en Harald Berton waren deze avond verhinderd en hun wordt de bronzen dasspeld met insigne thuisbezorgd.

Dhr. Zwiers (linksboven) bedankte iedereen voor hun inzet bij de EHBO vereniging. De voorzitter Eddy Martinez (rechtsboven) bedankte de aanwezige jubilarissen en reikte een bos bloemen uit.

Rommelmarkt EHBO-Losser

Ook dit jaar wordt weer een rommelmarkt gehouden, en wel op: 

Zaterdag 15 april 2017 van 09.00-13.00 uur op het schoolplein van de voormalige Aloysius school, ingang tegenover Bakker Alink. Deze locatie is gekozen ivm werkzaamheden aan het Gemeentehuis.

Hebt u een warm hart voor de EHBO-vereniging Losser en heeft u verkoopbare spullen (geen witgoed), dan kunt u contact opnemen met Wilma Kienhuis tel. 053-5388220), de opbrengst komt geheel ten goede voor de aanschaf van verbandmiddelen!

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid