Nieuws

Koningsbal Schuttersvereniging Overdinkel

Afgelopen week was er een gezellig koningsbal bij Schuttersveriging.De oud Koning Michel Bentert ontving traditie getrouw zijn Koningsfoto. De nieuw bakken Koning André Westenbroek werd samen met zijn Koningin Anita Westenbroek gehuldigd. De koning ontving zijn medaille en hing zijn koningsfoto op in de Herv. vereniging.

Keizer van Twente

Tevens hadden ze dit jaar de eer, om ook de Keizer van Twente te huldigen. Thomas Nickel lid van schuttersvereniging Overdinkel ontving zijn lang begeerde keizer titel van de vijfverenigingen. Thomas is een echt verenigings mens. Hij heeft naast zijn titel als Keizer, ook nog de titel van Adjudant, bij André en Anita aan het hof. Daarnaast is hij ook nog de commandant van de Schuttersvereniging Overdinkel. Hoeveel titels kun je hebben?

Thomas voert ze met alle plezier uit! Daarnaast hebben ze op deJaarvergadering onze Penningmeester Hennie Bijkerk gehuldigd, hij is maar liefst 40 jaar lid van de vereniging en het langst zittende bestuurslid ooit. Dat is een speldje, een gepast cadeau en bloemen waard. Zulke leden koesteren ze graag. Tevens namen ze ook afscheid van een bestuurslid. Marco Wesseler trad af als 2e secretaris. Deze functie is net als de functie van 2e voorzitter nog niet ingevuld.  Hoe klein de vereniging ook maar is, ze willen graag nog 40 jaar door, aldus de Penningmeester Hennie Bijkerk. 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid