Nieuws

De laatste Boerenmarkt van dit seizoen, met modeshow en Halloween!

Zaterdag 29 oktober is de laatste Boerenmarkt van het zomerseizoen op de bekende plek in het centrum van Losser. Deze Boerenmarkt heeft het thema modeshow. Als modedorp wordt deze modeshow een waar spektakel, maar liefst 20 mode (gerelateerde) zaken doen mee! 

Drie keer modeshow 

De modeshow wordt ’s middags drie keer gelopen door mannequins van deze modezaken uit Losser. De modeshow is om 13.00 uur te zien in de Brinkstraat, om 14.30 uur op de Brink en om 16.00 uur in de Sint Maartenstraat/Raadhuisstraat. In deze straten is speciaal een loper uitgelegd voor de modeshow.

Pompoencarven

Wie maakt de mooiste, griezeligste of meest gezellige pompoen. Deelnemen aan deze activiteit kan ’s middags en vindt plaats in de Brinkstraat. Deelname is gratis en voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar (kleine kids wel onder begeleiding van een ouder). Vooraf opgave middels een inschrijfformulier af te halen bij Westbound Travel in de Brinkstraat of bij Bruna op de Brink. De organisatie kan dan rekening houden met de hoeveelheid materiaal die nodig is.

Gratis schminken

Het schminken vindt plaats op de Brink en is ook gratis. Op verschillende plekken in het dorp zullen attracties aanwezig zijn die met Halloween te maken hebben. Er is ook een suikerspinkraam en een stroopwafelkraam. Je kunt pompoensoep proeven en het centrum van Losser is prachtig versierd.

Halloweentocht

Om 18.00 uur start vanaf de Brink de Halloweentocht. Kinderen van 4 tot en met 16 jaar mogen meedoen. Er zijn leuke prijzen te winnen. Kinderen kunnen letters verzamelen die figuranten bij zich dragen en hier een woord van vormen. De tocht gaat door het dorp en via de Bleek weer terug naar het dorp. Kortom: Het wordt griezelig mooi. Ook hiervoor geldt, aanmelding vooraf zoals hierboven of ’s middags op de Brink vanaf 16.00 uur in de griezelhut. Hier start ook de tocht.

Inschrijven.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. Het ingevulde strookje kun je inleveren bij Bruna (op de Brink) of bij WestboundTravel (in de Brinkstraat).

Organisatie

De organisatie is in handen van CML (Centraal Management Losser). Het CML is nog op zoek naar grimeurs die de kinderen willen schminken.

 

 

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.