Nieuws

Laatste dag Nijmeegse vierdaagse

Gisteren de laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse. Hallo Losser dankt iedereen voor de leuke Items en filmpjes

Mike Egelink

Vandaag was het weer de allerlaatste dag van de Nijmeegse vierdaagse. Wat heb ik weer genoten. Het was voor mij een stuk makkelijker dan vorig jaar, ondanks dat ik vorig jaar best goed getraind had. Op een paar blaren na voel ik me super fit. Ik zeg alvast, tot volgend jaar.

 

Robin Padberg​

Dag 4 van de vierdaagse. Via Gladiola wacht ons op. Vanmorgen toch wakker geworden met een kuitblessure en te veel (bloed) blaren. Toch gestart maar na 13 km moeten melden bij een medische post. Alles opnieuw laten behandelen en de schoenen weer aan. Echter na 200 meter de conclusie getrokken dat het echt niet meer ging. Dus míjn vierdaagse strandde op 163 km.  Wel echte topdagen gehad en veel support via alle multimemedia en in-person . Dat doet de mens goed. Het kruisje komt wel !! Groetjes Robin.

 

Ben Nijkamp

De 4e dag verliep weer uitstekend. Het was prima wandelweer. Tante Trudie Weda zat weer langs de kant om me te verwennen op koffie met gebak. Er zaten ook weer erg veel memsen aan de kant. In Lingen waren ze weer erg druk geweest en stond alles dit jaar in het teken van de liefde. In Cuyck was het zoals altijd lekker druk en gezellig en loop je door grote tenten op weg richting de pontonbrug die speciaal voor de 4daagse is aangelegd elk jaar door het leger. Dan richting Nijmegen en op naar de Via Gladiola waar het weer een groot feest was. Vanavond even vieren in Nijmegen met zus en zwager doe ook uitgelopen hebben.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid