Nieuws

Per limo naar het stembureau!

Burgemeester Sijbom haalt nieuwe stemmers op met een luxe limousine

Mag je komende woensdag 15 maart voor het eerst stemmen? Laat jezelf, je vrienden en vriendinnen dan ophalen door burgemeester Michael Sijbom. En rijd in een luxe limousine naar het stembureau bij jou in de buurt. Natuurlijk onder het genot van een glaasje champagne (alcoholvrij).

Geef je op via burgemeester@losser.nl, Facebook Messenger of WhatsApp: 06 42 747 94.

Burgemeester Michael Sijbom: “Stemmen is een voorrecht en een feest en dat moet op passende wijze worden gevierd! Daarom haal ik jonge inwoners van Losser, die voor het eerst mogen stemmen, per limousine op (met dank aan Prins Patrick I) en ik breng ze naar het stembureau. Ik rijd van 07.00 tot 17.00 uur.”

 

Houd wel rekening met de volgende voorwaarden:

1) Geef aan op welke tijdstippen jij die dag kunt, zodat de ritjes goed gepland kunnen worden. De limousine rijdt van 07.00 -17.00 uur. Het risico is dus aanwezig dat niet alle aanmelders gebruik kunnen maken van dit aanbod.

2) Alleen degenen die recent een brief van de burgemeester hebben gekregen, kunnen van deze service gebruik maken! En vergeet niet je stempas en identiteitskaart of paspoort mee te nemen.

3) Bij veel belangstelling kan worden besloten dat de rit een enkele reis is. Dus dan gezond met de benenwagen weer terug! Gelukkig liggen de meeste stembureaus op loopafstand.

Helemaal leuk is het, als je met een groepje vrienden of vriendinnen gaat. Je mag trouwens in ieder stembureau in de gemeente Losser stemmen. Dus spreek even met elkaar af hoe laat je wilt gaan stemmen.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid