Nieuws

Losser in Halloween sferen

Op zaterdag 28 oktober zijn er weer Haloween activiteiten in het centrum van Losser. Die dag is er ook een Boerenmarkt.

"Naar aanleiding van het succes van afgelopen jaar wordt Halloween dit jaar nog spectaculairder in het centrum van Losser. Aan de aankleding wordt nog meer aandacht besteed en er zijn maar liefst 16 figuranten" aldus Linda Beekveld namens de organisatie.

Ook wordt een complete griezelhut ingericht. Maar ze verklapt nog niet waar.

Activiteiten

Voor de kids zijn er leuke Halloweenactiviteiten in het centrum van Losser zoals het carven van pompoenen en schminken in Haloween stijl. Nieuw is Grabbel Grietje. Hier kunnen kinderen voor €0,50 bij Grietje op de rok grabbelen naar leuke minipresentjes.

Griezel Grietje

Halloweentocht

Vanaf 18.00 uur start de Halloweentocht. Deze tocht door het centrum van Losser duurt ongeveer ruim 30 minuten. Leuke prijzen zijn te winnen en nadien krijgen de kinderen die meedoen een kleine traktatie. Inschrijven is verplicht; dit kan door voorinschrijving bij Westbound Travel aan de Brinkstraat.

De zaterdag zelf kunnen kinderen zich vanaf 16.00 uur inschrijven in de Griezelhut.

Kinderen die meedoen wordt aangeraden een zaklamp mee te nemen.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.