Nieuws

De mooiste carnavalsetalage

Ruim 125 pakketten zijn door de Gaffel Aöskes uitgedeeld aan de winkeliers in de gemeente Losser. Pakketten waarvan de inhoud gebruikt kon worden voor de opsmuk van hun etalages tijdens het carnaval in Losser. Een activiteit van de Gaffel Aöskes met als doel om tijdens het carnaval de straten er vrolijker en vooral carnavalesker uit te laten zien. Gezien het grote aantal deelnemers is men hierin zeker geslaagd.

Prijsuitreiking

Donderdagavond 23 februari vond de prijsuitreiking plaats in Café ’t Raedthuys te Losser. Maar liefst 11 genomineerden. De jury heeft er de handen vol aan gehad om te beoordelen wat nu de beste etalage had. Prins Patrick I maakte bekend wie de genomineerden waren en later maakte hij de vier winnaars bekend.

Aanmoedigingsprijs

De aanmoedigingsprijs ging naar SOANN damesmode, Gronausestraat 13A, 7581 CC Losser. “Ik ben erg blij met de aanmoedigingsprijs. Ik heb niet alle attributen in de etalage gebruikt die ik van de Gaffel Aöskes heb gekregen. Kennelijk tilt men daar zwaar aan en ben ik buiten de prijzen gevallen. Desalniettemin leuk om deze prijs te mogen ontvangen. Normaal doe ik zelf de etalage, maar deze keer voor carnaval heeft mijn man Marco de etalage gemaakt, samen met onze vriend Henk Koning.” zegt Ingeborg Buld van SOANN.

3e prijs:    Kapsalon Cleemy. Brinkstraat 49, 7581 GB, Losser.

2e prijs    :    Brilman elektro. Kerkstraat 18, 7581 AB, Losser.

1e prijs        Hassing sport, Hoofdstraat 106, 7586 BV, Overdinkel.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.