Nieuws

Neem zwemles bij Zwembad Brilmansdennen in Losser

De lessen starten weer op 4 september

Nog een aantal plekken

De zwemlessen voor het seizoen 2017–2018 staan voor de deur. De lessen starten op maandag 4 september aanstaande. Er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Als u de aanmelding voor de zwemles doet voor 1 oktober aanstaande betaalt u géén inschrijfgeld. Ook hebt u dan de garantie dat uw zoon of dochter direct geplaatst wordt. Dus geen wachtlijst.
Aanmelden kan via internet www.losser.nl/brilmansdennen of bij de receptie van zwembad Brilmansdennen. Heeft u vragen, belt u dan (053) 538 1800.

Enige erkende Zwem-ABC

Zwembad Brilmansdennen is binnen de gemeente Losser het enige zwembad dat het erkende Zwem-ABC aanbiedt  van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. Het Zwem-ABC staat voor een speelse, kindvriendelijke manier van leren zwemmen met veel aandacht voor overlevingsaspecten ofwel het jezelf leren redden. Bijna alle gemeentelijke zwembaden voorzien hierin, zo ook Brilmansdennen.  De erkende methode Zwem-ABC staat garant voor deskundigheid en kwaliteit. Door de werkwijze, waarbij het kind en het plezier in de lessen centraal staan, scoort Brilmansdennen jaarlijks hoog in het klanttevredenheidsonderzoek.

50 lesuren

Bij Zwembad Brilmansdennen kan het A-,  B- en C-diploma worden behaald. Gemiddeld heeft een leerling bij zwembad Brilmansdennen 50 lesuren nodig voor het A-diploma. Voor B en C komen er dan nog eens 10 aanvullende lessen per diploma bij. Voor de doorstroming wordt, tijdens de zwemlessen, per individu gekeken naar de vorderingen. Als een kind voldoet aan de normen die staan voor een niveau gaat hij of zij door naar het volgende niveau. Daardoor komt het regelmatig voor dat een kind, zelfs binnen de geraamde 50 lesuren, zowel het A- als ook het B- en C-diploma binnenhaalt.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid