Nieuws

Nieuw jasje

Na een lange periode van voorbereiding en 10 dagen sluiting om alle interne interieuraanpassingen uiteindelijk te voltooien, zal op 2 maart heropend worden. Wigger Mode Losser heeft een lange geschiedenis maar blijft bij de tijd als geen ander. Er is al regelmatig vaak verbouwd al die jaren, soms ook gepaard gaande met een forse uitbreiding. De ouders van Paul Wigger in 1962, 1966, 1974 en 1982.

2e Generatie 

In 1987 nam de 2e generatie het roer over. Zij verbouwden in 1989, 1996. In 2006 werd het aanpalende pand aangekocht en verbouwd. Nu, in 2017, weer een moderne interieur-update. Meegaan met de tijd is het devies, zeker in de mode. Ongeveer een jaar geleden begonnen we met uitdenken en - dokteren van het nieuwe plan en het maken van moodboards (Een moodboard is een visualisatie van een concept, idee, gedachte of gevoel. Een moodboard gaat verder waar marktonderzoek stopt.) op Pinterest, wat heeft geleid tot een schitterend resultaat.

Beter gevoel

Iedere verbouwing heeft als doel de klant een nog beter gevoel te geven. “We verkopen naast een perfect product ook een stuk service, sfeer en beleving. We gaan daarvoor mee in de tijd, we volgen de trends, maar proberen wel onze eigen identiteit niet uit het oog te verliezen. Sinds 1958 is Wigger-Mode een vertrouwd adres voor mode in Losser en omgeving, en dat is niet niets. Duizenden Lossernaren en nog veel meer klanten van buiten onze woonplaats vinden ieder seizoen weer hun weg naar onze winkel, maar ook naar het mooie Losser met haar karakteristieke, op veel plekken nog steeds authentieke centrum. Die ambiance, gratis parkeerruimte en de vakkennis van de winkels staan garant voor de komst van deze mensen. Ik ben trots op Losser en trots op onze winkel. Dat willen houden zo, dat willen we koesteren en daar willen we mee vooruit.” aldus Paul Wigger.

Drie generaties knippen het lint door

Op donderdag vrijdag en zaterdag zijn er 3 extra koopavonden tot 20:00 uur. Tijdens die avonden zijn klanten, vrienden en bekenden uitgenodigd. Donderdag 2 maart om 11.00 uur zal Paul Wigger de aanwezigen toespreken. Vervolgens zal burgemeester Michael Sijbom zijn woordje doen over de opening en het doorknippen van het lint. Vervolgens nemen de drie generaties mevrouw W.Wigger-Kellerhuis, Josephien Wigger Meijerink en Daphne Wigger de schaar ter hand om het lint door te knippen en is de heropening een feit. Daarna uiteraard tijd voor koffie het en aansnijden van de feesttaart en bewondering nieuwe interieur.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.