Nieuws

Nieuwe inzamelaar oud ijzer

Muziekvereniging Concordia Overdinkel steunt het goede doel

Maatschappelijk betrokken

Vanaf 1 maart 2018, zal Muziek vereniging Concordia uit Overdinkel oud ijzer in gaan zamelen voor het goede doel. Dit idee is tot stand gekomen, doordat de alom bekende inzamelaar van oud ijzer in Losser heeft besloten zijn jarenlange inzamelingsactie te beëindigen.

Muziekvereniging Concordia vindt een maatschappelijk betrokken functie van een muziekvereniging binnen de Lossere gemeente van groot belang. Een groot gedeelte van de verdiende gelden wordt dan ook besteedt aan goede doelen binnen de gemeente Losser. Daarnaast zal een deel van de verworven inkomsten ten goede komen aan de jeugd van Concordia. De inzameling zal een samenwerking zijn van de vrijwilligers van Concordia en GVG Recycling te Enschede.

Vanaf 1 maart

Oud ijzer is vanaf 1 maart in alle vormen het hele jaar te brengen, op het terrein van MB afbouw aan de Nijverheidsstraat 24 te Losser (De Pol). Om gemakkelijk de weg naar de desbetreffende container te vinden, worden er langs de Hoofdstraat spandoeken geplaatst die u de weg wijzen.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om het ijzer naar de container te brengen dan is in overleg mogelijk om het oud ijzer ook te laten afhalen. Dit geldt ook voor bedrijven. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 0615872067.

Ze hopen op uw steun, zodat we het goede werk van de voorganger, kunnen opvolgen en een groot aantal goede doelen te kunnen steunen.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid