Nieuws

Nieuwe toeristische magazine van de gemeente Losser is uit

De gloednieuwe editie van het toeristische magazine van VVV De Lutte-Losser-Beuningen is uit. De gids staat boordevol inspiratie en is een prachtige leidraad die de diversiteit van het gebied goed laat zien.

Ook voor inwoners Losser

Het magazine geeft informatie over het toeristisch en recreatieve aanbod in de gemeente Losser. Naast algemene toeristische wetenswaardigheden als horecagelegenheden en overnachtingadressen heeft het magazine pakkende foto’s, wist u datjes en gastenboekreacties van toeristen die de gemeente bezocht hebben. Ook voor inwoners van de gemeente Losser is dit boekwerkje een bron van inspiratie voor een fijn dagje uit.

De gemeente Losser als Schatkamer van Twente wordt uitgebreid beschreven. U leest over de historie van de gemeente, bijzondere gebouwen en monumenten. Ook de talrijke natuurgebieden met foto’s van het hele jaar door hebben in het bijzonder de aandacht. In aparte hoofdstukken staan evenementen, arrangementen, het routeaanbod en galerieën weergegeven. Het nieuwe magazine biedt voor elk wat wils met een uitgebreid toeristisch en recreatief ABC.

Gratis

Het toeristische magazine over de gemeente Losser is gratis af te halen bij de VVV’s in De Lutte-Losser-Beuningen en wordt de komende week verspreidt bij de accommodaties, horeca, toeristische attracties en diverse winkeliers in de gemeente. Het magazine is ook online te bekijken via de website van de VVV.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid