Nieuws

Nieuwe website Jongerensupport Losser

Jongerensupport Losser ondersteund jongeren in de gemeente Losser. Dit doen ze bijvoorbeeld door jongeren in hun buurt op te zoeken met de Jongerenbus; een ontmoetingsplek en infopunt in één.

Samen met jongeren en organisaties zorgen ze dat er voor jongeren wat te doen is en zo nodig ondersteunen ze bij het organiseren hiervan. Met de nieuwe website worden jongeren geïnformeerd over allerlei zaken waar ze mee te maken krijgen.

Hulp nodig

Voor jongeren en hun ouders is netjes op een rijtje gezet waar ze terecht kunnen. Het is ook mogelijk om met een jongerencoach gaan praten. Deze kan iemand in een gesprek op weg helpen of een tijd ondersteunen.

Kijk op de vernieuwde website

Jongerensupport heeft van een noodzaak een deugd gemaakt en de noodzakelijke update van haar website aangegrepen om er een sociale kaart voor jongeren van te maken. De website is gebaseerd op 3 peilers:

Ik zoek informatie

ik zoek iets leuks

ik zoek hulp

De website geeft een goed beeld welke hulp in onze gemeente en regio te vinden is. Daarnaast is er over veel onderwerpen informatie. Informatie die er voor jongeren toe doet. Veel informatie is ook in foldervorm in de Jongerenbus te vinden.

Klik op onderstaande link naar de vernieuwde website van Jongeren support.

www.jongerensupportlosser.nl

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid