Nieuws

Ogenschijnlijk makkelijke overwinning ZC Losser H1

Om het goede begin van het seizoen voort te zetten moest ZC Losser heren 1 drie punten pakken tegen het niet al te lekker draaiende Scholtenhagen Heren 1 uit Haaksbergen. Het was een wedstrijd die moeilijk op gang kwam voor de mannen uit Losser, pas tijdens het derde kwart werd ruim afstand genomen, wat resulteerde in een 12-3 overwinning.

Zoals vaker dit seizoen wist Losser binnen enkele seconden op een 1-0 voorsprong te komen en ook de 2-0 volgde niet vele minuten later. Mede door wat slordigheden achterin en een strafworp  voor Scholtenhagen werd de stand binnen een halve minuut gelijk getrokken aan het eind van het eerste kwart.

Het tweede kwart kwam moeizaam op gang. Terwijl het team uit Haaksbergen meerde malen paal en lat raakte, wist Losser weer op voorsprong te komen en die ook uit te bouwen. Aan het eind van het tweede kwart was de stand 4-2.

Het derde kwart begon voor Losser onfortuinlijk; een man-mindersituatie zorgde ervoor dat de marge terugliep naar één. Na de 4-3 lag het geluk vooral in Losserse handen. Scholtenhagen wist haar aanvallen in niets meer om te zetten dan een schot op de paal, of de lat, terwijl de keeper uit Haaksbergen twee keer de bal uit het net moest halen na een tegendoelpunt.

In het vierde leek het erop alsof Scholtenhagen de handdoek in de ring had gegooid, maar liefst zes keer wist Losser nog te scoren. Een ruime 12-3 overwinning was het resultaat.

Volgende week speelt ZC Losser H1 tegen VZ&PC H3 in Vriezenveen om 15:15 uur.

Tussenstanden: 2-2, 4-2 en 6-3
Eindstand: 12-3
Doelpunten Losser: Joeri Wigger (5), Matijs Vaneker (4), Eric de Vries,  Felix Huke en Michel Brookhuis