Nieuws

Oldtimers in centrum Losser

Eetcafe Bij Guus organiseert een Oldtimer Meeting op het Martinusplein in Losser. Elke laatste zondag van de maand kunnen bezitters van oldtimers elkaar ontmoeten bij de oude toren in Losser.

"Iedereen met oldtimer is welkom" zegt Marco Padberg van eetcafe Bij Guus. "En voor alle bezitters van een voertuig ouder dan 25 jaar hebben we gratis koffie een broodje en soep, natuurlijk ook voor de pagagiers van het voertuig".

Het eetcafe is betrokken bij de jaarlijkse oldtimer show in de steenfabriek en Padberg vind het leuk om vaker dan één keer per jaar oldtimers in Losser te hebben. "Het martinusplein met de oude toren is een mooie locatie voor eigenaren van oldtimers om elkaar te ontmoeten. Maar ook belangstellenden zijn natuurlijk welkom om te komen kijken".

"We zien wel of er belangstelling is" zegt hij tegen Hallo Lossser. "Ook al komen er maar 1 of 2 oldtimers de eerste keer, we gaan er gewoon mee door want zoiets moet de kans hebben om te groeien".

Zondag 30 juli is de eerste Oldtimer Meeting.

Oldtimers in centrum Losser

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.