Nieuws

Omtzigt in Noordoost-Twente

'Kies voor de regio' is de boodschap van CDA Overijssel voor de tweede Kamerverkiezingen op 15 maart.  Politiek is voor veel mensen een ver-van-mijn-bed-show, besluiten die in het verre Den Haag worden genomen raken een groot deel van de burgers niet en bovendien speelt het gevoel dat de regio wordt vergeten. Reden te meer om uw stem te laten horen door een regionale kandidaat te kiezen.

De kandidaat voor Twente is de uit Enschede afkomstige Pieter Omtzigt, het CDA kamerlid die zich wel degelijk sterk maakt voor het Nederland buiten de randstad. In de afgelopen jaren heeft Omtzigt zich met succes hard gemaakt voor Twente voor het behoud van de rechtbank in Almelo, het voortbestaan van kleine scholen en uiteraard voor de pensioenen. De CDA-afdelingen in Noordoost-Twente merken dat door de inzet van Omtzigt er steeds meer regionale problematiek op de agenda in Den Haag komt te staan.

Pieter Omtzigt weet als geen ander de binding met de regio te vertalen naar Den Haag.

Op zaterdag 11 maart maakt Omtzigt een tour door Noordoost-Twente waarbij hij samen met de afdelingen van CDA Noordoost-Twente en lijstduwer Bouwien Rutten (Agelo) het gebied zal bezoeken. Door met de inwoners van Noordoost-Twente in gesprek te gaan wil hij horen wat er leeft en hoe hij zich nog sterker kan maken voor de leefbaarheid in onze mooie regio. Start van deze tour is in Geesteren, en via Tubbergen, Ootmarsum, Denekamp, De Lutte en Overdinkel eindigt hij in Oldenzaal.

CDA Noordoost-Twente nodigt allen uit die in gesprek willen met Pieter Omtzigt om op 11 maart te komen kennismaken.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid