Nieuws

Opleiding keeper

Keepertrainingen voor jeugdkeepers in Losser door "Keeping the Zero"

100 jeugdkeepers

Keepersschool Losser “Keeping the Zero” begint met het opleiden van jeugdkeepers in Losser bij AJC 96 in Losser. Keeping the Zero begeleidt en ontwikkelt al ruim 2 jaar meer dan 100 jeugdkeepers in Groningen in de leeftijd van 7 tot 19 jaar.

Betere keepers

Andre Wolfs, initiatief nemer van Keepersschool Losser: “In onze filosofie is de keeper de belangrijkste schakel in het elftal, dat betekent dat je ze ook de juiste aandacht moet geven met de juiste opleidings methodieken om keepers te kunnen ontwikkelen naar betere keepers. In Groningen hebben we de Keepersschool op een professionele manier opgezet, in de gemeente Losser gaan we dat nu ook doen. Het keepen zit een beetje in ons bloed, van de drie zonen die we hebben zijn er twee keeper geworden (Stan Wolfs bij AJC 96 en Max Wolfs bij FC Twente Onder 15)”.

De trainingen zijn toegankelijk voor alle jeugdkeepers uit de regio, wekelijks wordt er getraind op de woensdag van 16.30 tot 18.00 uur. 

De kick off van Keepersschool Losser is op woensdag 15 maart a.s.

Wil jij trainen op hoog niveau en je ontwikkelen als keeper? Meld je dan aan voor onze keepersopleiding op Keepersschoollosser.com

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid