Nieuws

Passion concert in Losser

Zaterdag 8 april kunt u in Losser genieten van een prachtig “Passion concert”. Het A-orkest van Excelsior Losser en gemengd zangkoor Montana uit Overdinkel zullen op die avond een concert verzorgen in de Maria Geboortekerk.

Montana

Gemengd zangkoor Montana is in 1992 gestart met 6 mensen. Ze tellen nu ongeveer 35 enthousiaste leden.

Het repertoire bestaat uit musical melodieën, evergreens, licht klassieke muziek, pop en gospels. De dirigente van het koor is Ingrid van Ree en de pianiste is Astrid Aalders.

Excelsior

Het A-orkest van muziekvereniging Excelsior staat onder leiding van Onno Jagers en bestaat uit ongeveer 74 leden. De vereniging is in 1908 opgericht en viert volgend jaar haar 110 jarig jubileum. Regelmatig is het A-orkest te bewonderen met concerten.

Jan Riesewijk

Het concert op 8 april staat in het teken van Pasen, vandaar ook de naam ‘Passion concert’. Op deze avond zal Jan Riesewijk het gevarieerde programma op geheel eigen wijze alles aan elkaar praten. Zo komt Marco Borsato voorbij maar ook zal het Hallelujah ten gehore worden gebracht. Het concert begint om 20.00 uur en eindigt rond 21.30uur. De kerk is geopend vanaf 19.30 uur.

De entree bedraagt 5 euro. Kaarten zijn te koop bij o.a. Primera Marcel, Bruna en bij leden van Montana & Excelsior. Tevens zijn er nog kaarten aan de deur te verkrijgen.

Passion Concert

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T.