Nieuws

Poelier Gevers krijgt nieuwe eigenaar

De huidige eigenaar Gerard en zijn vrouw Lidy Gevers vinden het tijd om een stapje terug te doen. De neef van Gerard, Martin Gevers neemt samen met zijn zoon Joost het bedrijf over. De naam Gevers zal dus een begrip blijven in Losser.

Poelier

Martin Gevers is ook al jaren actief als poelier. Hij heeft jarenlang een winkel gehad in Hengelo en staat nu nog twee keer per week op de markt in deze plaats. Martin heeft daarnaast een catering bedrijf. Joost is nu vier jaar actief in het bedrijf van zijn vader en is per 1 januari 2018 officieel mede-eigenaar geworden.

Ruimte

Martin en Joost waren al een tijdje op zoek naar een nieuw bedrijfspand. Het huidige pand op de Pol werd te klein. En toen kwam de mogelijkheid om het pand van Gerard aan de Gronausestraat te kopen. Daar is ruimte genoeg voor alle productie, zowel voor de winkel, de markt en de catering.

Overname

Per 1 mei 2018 zullen Martin en Joost de winkel overnemen. Veel zullen de vaste klanten hiervan niet merken. Het assortiment zal hoofdzakelijk hetzelfde blijven. Ook het vertrouwde personeel zal met plezier de klanten blijven bedienen.

Ruimere openingstijden

Wel worden de openingstijden iets verruimd, zo zal de winkel tussen de middag gewoon geopend blijven, en op de zaterdag zal de sluitingstijd worden gewijzigd naar 16.00 uur.

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.