Nieuws

Politie voorkomt inbraken in Losser

De politie heeft vannacht drie mannen aangehouden die op het punt stonden inbraken te plegen in diverse straten in Losser.

Vannacht omstreeks 03:10 uur zijn er drie mannen in Losser, allen uit Almere, aangehouden ter zake het voorbereiden van een gekwalificeerde diefstal. Een gekwalificeerde diefstal houdt in dat je een diefstal pleegt met twee of meer personen, in de nachtelijke uren of doormiddel van braak. 

De mannen hebben zich op meerdere locaties in Losser opgehouden, waaronder de Lutterstraat, Narcisstraat, Hyacintstraat en Bernard Leurinkstraat. Naast de aanhoudingen zijn er ook twee voertuigen in beslag genomen. Deze zijn vandaag onderzocht zoals op onderstaande foto te zien is. De politie is nog bezig met het onderzoek: "In verband met het lopende onderzoek kunnen wij niet teveel informatie prijsgeven".

"Wel zijn wij opzoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben op donderdag 2 februari 2017, tussen 01:00 uur en 03:10 uur. Tevens zijn wij opzoek naar mensen uit bovenstaande omgeving die verse braakschade bij hun woning hebben" laat de politie weten.

Getuigen kunnen zicht melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

bron: Politie Losser, Facebook.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.