Nieuws

Pssst wij zijn op zoek

Hallo Losser is op zoek naar jou!

Waarom de website Hallo Losser?

Omdat wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als inwoners elkaar weten te vinden.Als we weten wat er speelt in het dorp en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen. Als we gemakkelijk initiatieven kunnen delen en daardoor samen dingen kunnen realiseren.

Doe met ons mee

Maar ook als je zin hebt om deel uit te maken van ons enthousiaste team bent je méér dan welkom. Wij hebben nog meer ambitie om Hallo Losser uit te bouwen. Onze website is de afgelopen twee jaar geen onbekende site meer in Losser. Dit jaar al meer dan 1,5 miljoen vieuws op de site.

Wij op zoek naar:

Mede/nieuwe ambassadeurs, penvrienden in onze nieuwsredactie, bloggers,vloggers en wie weet is er nog onbekend talent in Losser. Kortom ben je creatief en op zoek naar een leuke club mensen van oud tot jong ben je bij ons aan het goede adres.

Als ambassadeur onderhoud je een van de “vensters” in de website. Bijvoorbeeld het venster  winkelen, wonen en werken. Dit venster is al aardig op orde maar mochten er aanvullingen of andere updates nodig zijn moet dit worden aangepast. Dit is dan het klusje voor een ambassadeur. Vaak ben je met z’n tweeën bezig met één venster. Dus je staat er niet alleen voor.

Lekker makkelijk

Het grote voordeel van deze club is dat je vanuit de luie stoel vrijwilligers werk kunt doen. Op een tijd die jou past, het gaat immers via de digitale snelweg. Als verslaggever van Hallo Losser nieuws kom je op leuke evenementen (denk aan het bezoek van het koningspaar dit jaar, openingen etc.) deze worden verdeeld over de redacteuren van de nieuwsredactie. En voor de goede orde: je hoeft geen professional te zijn. We zijn allemaal niet professionele vrijwilligers die samen een professioneel platform vormgeven!

Mocht je nog niet overtuigd zijn kijk dan even naar het onderstaande filmpje gemaakt door RTV-Losser dan leggen Aline en Astrid uit waarom Hallo Losser.

Meld je aan via: nieuws@hallolosser.nl 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid