Nieuws

Reünie vestiging Praktijkonderwijs van het Twents Carmel College

De school bestaat 30 jaar en dat laat men niet zomaar voorbij gaan. Er wordt een reünie georganiseerd op vrijdag 7 oktober 2016

Voormalige Franciscusschool


De school bestaat 30 jaar en dat laat men niet zomaar voorbij gaan. Er wordt een reünie georganiseerd voor de oud-leerlingen en oud-personeelsleden van de vestiging praktijkonderwijs van het Twents Carmel College (voorheen De Bolster of vso het Zonnehuis)

De school begon aan de Kastanjestraat waar intrek werd genomen in de voormalige Franciscusschool. Na een aantal verbouwingen verhuisde de school in 2007 naar een nieuw schoolgebouw aan de Leliestraat in Oldenzaal. Bijna 1000 leerlingen hebben deze vorm van onderwijs gevolgd! Samen met oud-leerlingen en oud-leerkrachten wil de school dit op 7 oktober 2016 van 19.30 tot 23.00 uur vieren. Ieder die zich nog niet heeft opgegeven, kan dit alsnog doen!

De reünie is alleen voor oud-leerlingen, oud-personeelsleden en personeelsleden. Er mogen geen vrienden, familieleden, kennissen etc. meegenomen worden. Dus geen introducee!

 

 

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid